Блог / Новини RSS 2.0

EVA Line – інноваційна підложка під ламінат та паркетну дошку!

Пропонуємо Вашій увазі новий продукт - підложу під паркетну дошку або ламінат, виготовлену з інноваційного матеріалу етиленвінілацетат (EVA) від українського виробника "EVA Line"Цей високоефективний, екологічно чистий, композиційний, спінений, полімерний матеріал користується сьогодні особливою популярністю.

На відміну від звичного поліетилену і полістиролу, підложка під паркетну дошку і ламінат EVA відрізняється високими волого-, звуко- і амортизаційними властивостями. З огляду на закриту комірчасту структуру така підложка не вбирає вологу, не гниє, не розбухає і зберігає свої амортизаційні властивості навіть за тривалої експлуатації.

Оновлення колекцій Tarkett та Sommer!

У продаж надійшли нові дизайни побутового та напівкомерційного лінолеуму від виробників Tarkett та Sommer. Tarkett оновив колекцію FORCE абсолютно нової колористикою дизайну Gres у стилістиці тераццо. До складу колекції SUPERNOVA увійшла виразна дошка Demetra у трьох сучасних кольорах. DELTA отримує дошку Gianni та плитку Magnus у трендових відтінках сірого.

Ландшафтна трава. Новинка 2023!

У продаж надійшли нові колекції ландшафтної трави від бельгійського виробника Beaulieu Real - "Alva Lime", "Alva Olive", "Edge Green".

Лінолеум. Новинки весни вже у продажу!

Пропонуємо до Вашої уваги нові колекції побутових та напівкомерційних ПВХ-покриттів: «Texart», «Inter» від виробника IVC; «Balance», «Imperia» від виробника Juteks; «Gladiator» від виробника Tarkett.

Оновлення асортименту в килимових покриттях!

Пропонуємо до Вашої уваги оновлені дизайни в колекції "Trafalgar" від виробника "BIG".

Ландшафтна трава. Новинка від виробника "Вітебські килими"!

Представляємо Вашій увазі дві колекції штучної трави - "Вітебська трава 5 мм", а також "Вітебська трава 9 мм" від виробника "Вітебські килими".

Килимки. Зимова новинка 2019!

У продаж надійшла нова колекція килимового покриття - "Star" від голландського виробника "Condor".

Весняна новинка: ландшафтна трава!

Представляємо Вашій увазі підрозділ в килимових покриттях - «Ландшафтна трава» від виробника Condor.

Ландшафтна трава вдало імітує справжню. Кожна з колекцій: «Aberdeen», «Doha», «Madrid», «Nicosia», «Utah», «Victoria» від виробника Condor, - створює високий комфорт при ходьбі. Ландшафтну траву можна застосовувати в наступних цілях: газон, на даху будинку, для дитячих майданчиків, на терасі, для виставок і заходів, для декору та ін.

Ковролін. Новинки весни вже у продажу!

Пропонуємо Вашій увазі дві нові колекції килимових покриттів: «Scrabble», «Twister» від виробника BIG.

Новинка 2018 - ковролін Country від виробника Tarkett VINISIN!

Завдяки особливому «дерев’яному» дизайну колекція килимових покриттів "Country" створює природну атмосферу у Вашому домі. Природний дизайн та практичні кольори сприяють легкому та простому догляду за покриттям.

Чому саме ковролін Country?

• природній дизайн «під дерево»;

• кольорова гама в натуральних відтінках;

• хороший рівень зносостійкості;

• сприяє тихій і теплій атмосфері в домі;

• забезпечує безпеку при ходьбі без ризику підсковзнутися.

  1   2   3   4   5   6   след >>